21-04-2018: Ging gisteravond bij Sabbat het lampje uit…vanavond ging ‘ie bij zus Sirrush uit!

De ochtend startte met een wandeling met de gehele roedel. Daarna moest Sirrush een tijdje in de auto vertoeven, want we gingen met haar naar Ermelo, voor een dogsurvival. In Ermelo ontmoette ze haar grote broer en tevens dikke vriend Qarun-Sam en haar halfzus Nolcha, ook zij gingen survivallen met natuurlijk hun baasjes.

Hoewel normaal Saskia normaal de survivals loopt, was het deze keer de beurt aan Ronald om zijn survivaldebuut te maken.

De survival was “maar” 3 kilometer lang, maar zat vol met onderdelen, van makkelijk tot best pittig, zeker met een wat zwaardere hond, want er moest soms flink getild worden. Maar, de drie Stars voltooiden natuurlijk, samen met hun baasje, de survival.

Eenmaal weer thuis moesten de thuisblijvende Stars er natuurlijk ook nog even op uit, dus togen we weer met de hele roedel naar de zwemplas, alwaar Sirrush nog over meer dan genoeg energie bleek te beschikken. Na ‘s avonds nog even wat zoekspelletjes gedaan te hebben met alle Stars vond ook Sirrush het wel mooi geweest.