Foto’s van de belevenissen van The Feyenoord Champions, The FC’s van Sirrush en Grizzly.

 

05-06-2018: The Feyenoord Champions zijn vandaag precies 9 maanden oud!

En kijk eens hoe mooi ze zijn! Maar, ze zijn niet alleen mooi…ze hebben ook geweldige karaktertjes! Erg leuk daarbij is dat ze veel karaktertrekjes van hun mama Sirrush hebben mee gekregen, de ene is nl. een nog grotere clown als de andere!

 

25-02-2018: Naar het geboortehuis

Zaterdag was er een zwemles voor zowel Dirk als JeePee. JeePee heeft al vaker gezwommen, maar voor Dirk was het de eerste keer. En wij mochten bij zijn eerste duik aanwezig zijn. En tja…ook Dirk is een echte Star, al snel zwom hij zonder te spartelen rond en apporteerde hij zelfs al speeltjes uit het water!

Zondag kwamen dan drie van de zes The FC’s terug in hun geboortehuis…Dirk, JeePee en Ricky-Sobat mochten eerst met elkaar aan de wandel, natuurlijk met mama Sirrush. Maar, ook ome Sabbat ging mee (die, heel opvallend, direct werd herkend door de drie The FC’s) en natuurlijk ook Indra-Inca, het maatje van Sobat, was erbij. Na een wandeling in het bos mochten The FC’s hun geboortehuis weer verkennen. Ze liepen rond alsof ze niet weg waren geweest en ze wisten met groot gemak de waterbak weer te vinden…we zijn nog steeds aan het dweilen….

Maar, wat hebben we genoten van de zes Stars bij elkaar!

 

Dirk, JeePee, Sobat en baasjes, heel erg bedankt voor jullie komst! We hebben een geweldig weekend gehad.

 

17-02-2018: halve reünie

Gisteren zagen Tonny-Fenne, Dirk en Vanni elkaar alweer…en alweer werd het dolle, dolle pret! Geniet mee van wat foto’s van deze “halve” reünie…en kijk zeker naar de laatste foto…want…die is zo mooi!