15-01-2018: The Feyenoord-Champions zijn nog geen 4½ maand oud, maar reeds nu al is er een reünie georganiseerd

Shana en Mariette vonden het, iets meer als twee maanden na het uitvliegen van de T-Stars, de hoogste tijd dat de broers en zussen elkaar weer terug zouden zien. Dus werd er een leuke middag georganiseerd in het zuiden des lands, want daar wonen vier van de zes The FC’s (Dirk, Tonny-Fenne, Keessie-Anisa en Vanni).

Helaas kon Ricky-Sobat niet op de reünie aanwezig zijn, maar JeePee mocht met zijn mama Sirrush mee afzakken naar Reusel om zijn broer en zussen weer te ontmoeten.

Nadat The FC’s elkaar hadden begroet verkenden we de beestjes op de kinderboerderij. Daarna mochten de baasjes in een herberg onder het genot van een bakkie en wat lekkers even opwarmen. Vervolgens gingen we naar de hondenschool van Fenne. Daar konden The FC’s allerlei behendigheidsoefeningetjes doen. En tot slot mocht er natuurlijk gespeeld worden. We hadden er ook nog eens prachtig weer bij, dus het was extra genieten om vijf van de zes The FC’s bij elkaar te zien.

Hoewel mama Sirrush tijdens haar bezoekjes de afgelopen weken veel aan het spelen was met haar kinderen, was ze vandaag meer met haar eigen ding bezig en aan het opvoeden, ze was best wel wat sikkeneurig. Dit was eigenlijk niks voor Sirrush…maar wat bleek…ze was gisteren loops geworden en ze voelde zich gewoon niet je-van-het!

Na het spelen sloten de baasjes de dag af met een lekkere maaltijd en vertrok een ieder weer huiswaarts.

Shana en Mariette, bedankt voor het organiseren van deze middag!

Dirk, Fenne, JeePee, Anisa, Vanni en baasjes, bedankt voor jullie komst. We hopen samen nog heel veel van dit soort leuke reünietjes te mogen hebben!