05-09-2018: Hieperdepiep Hoera! Onze The Feyenoord-Champions (Sirrush x Grizzly) zijn vandaag 1 jaar geworden!

En zo gaaf…we hebben hun eerste verjaardag met het hele nest mogen vieren aan het Erkemederstrand in Zeewolde..

…nou ja, hele nest? Onze 6 weken zwangere mama Sirrush was niet van de partij en papa Grizzly was er ook niet…maar Dirk, Tonny-Fenne, JeePee, Ricky-Sobat, Keessie-Anisa, Vanni en baasjes waren er allemaal wel. Sobat had ook nog haar grote tante Indra-Inca (dochter van Zarka en Raptor) meegenomen voor nog meer actie aan en in het water…alsof er met alleen de T-Stars niet genoeg actie zou zijn?!

En wat is het toch een prachtig nest geworden! De T-Stars hebben zich in hun eerste levensjaar al ontwikkeld tot zeer baasgerichte honden die enorm in zijn voor actie en zeer sociaal zijn naar mens en dier. Hun lichaamsbouw is ook erg mooi:stevig en compact, niet te groot, dus ideaal voor een actief hondenleven. Helaas was Vanni alweer helemaal uit vacht vanwege haar naderende loopsheid, maar alle anderen zaten prachtig in vacht.

Wij danken alle baasjes van The Feyenoord Champions voor hun komst…het is namelijk altijd zo leuk om een heel nest compleet te hebben om zo hun verjaardag te mogen vieren!

En ook danken wij Willie (baasje van Ghiva-Lupa (dochter Shinji en Raptor, zus van Ghinjo) en Slayer (zoon van Ghinjo en Nick, broer van Sirrush en Sabbat)), die onze eigen Stars, toen wij weg waren, een lekkere wandeling heeft gegeven.

Er zijn vele foto’s gemaakt. We hebben een selectie ervan in een filmpje geplaatst, wat een kleine indruk geeft van het eerste verjaardagsfeestje van The Feyenoord Champions, het eerste nestje van onze Sirrush.

Om het filmpje te bekijken, klik op de foto hieronder.