Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 16 december 2018

Scroll to top

Top

Raptor ontmoet

10-10-2017: Raptor ontmoet zijn fokker Jana bij de WUSV in Tilburg…en…hij ontmoet nog een speciaal iemand…of eigenlijk…hij ontmoet er twee!

Afgelopen weekend vond in Tilburg de WUSV plaats, de wereldkampioenschappen africhting voor Duitse Herders. De fokker van Raptor, Jana, zou daar aanwezig zijn, natuurlijk weer met haar dochter Janca. En omdat we van Jana wisten dat ze er erg naar uit keek om Raptor nog een keertje te zien, toog Saskia afgelopen zaterdag met Raptor eventjes op en neer naar Tilburg. Angelique en Steven, baasjes van o.a. Puntha Nhirrha Oesja (dochter van Ghinjo x Buffalo) waren er ook en natuurlijk verheugde ook Angelique zich op de komst van Raptor. Maar, er was nog iemand die uitkeek naar de ontmoeting met Raptor…namelijk de uit Amerika afkomstige Sean! Sean heeft met Max, broer van Raptor, meerdere jaren op de WUSV mee gedaan en is altijd in de top-10 met hem geëindigd. Vorig jaar hoopten we elkaar al op de WUSV te mogen ontmoeten, helaas liep deze ontmoeting spaak…maar nu zou het gaan lukken!

We kunnen terugkijken op een geweldige ontmoeting met fokker Jana, ze was zichtbaar ontroerd bij het zien van Raptor. Ook haar dochter Janca heeft weer uitgebreid met Raptor gekroeld, net zoals vorig jaar. En de ontmoeting met Sean, die was helemaal bijzonder! Sean was zo blij Raptor te zien, dat hij al zijn Amerikaanse teamgenoten erbij riep om Raptor te bewonderen! En de ontmoeting van Angelique met Raptor was als vanouds…met vele kusjes!

 

09-10-2016: Raptor heeft na 8 jaar zijn fokker Jana weer ontmoet!

Acht jaar geleden zag Raptor zijn fokker Jana voor het laatst toen zij voor een IPO-wedstrijd in Tilburg was. Speciaal voor Jana zijn wij met Raptor toen even op en neer naar Tilburg gereden om hem te showen.

Nu was Jana (woonachtig in Tsjechië) aanwezig op de WUSV (de wereldkampioenschappen africhting) in Meppen, Duitsland, op een half uurtje bij ons vandaan.

De ontmoeting was heel bijzonder, ook emotioneel. Jana was zichtbaar heel erg blij om Raptor weer terug te zien. Ook voor ons was het zeer bijzonder. Zeer bijzonder omdat Jana zo ver weg woont, maar ook zeer bijzonder omdat Raptor en zijn roedeltje al 11 jaar lang door zijn fokker op de voet gevolgd worden. Al die jaren heeft Jana interesse getoond in Raptor en dat waarderen wij enorm!

Het leuke was ook dat Raptor Jr., kleinzoon van Raptor en zoon van Luchie, in Meppen was, dus ook hij kon getoond worden aan Jana. Natuurlijk gingen we ook met elkaar op de foto.

We hoopten ook nog een ontmoeting daar te hebben met Sean, eigenaar van Max, broer van Raptor (helaas is Max een tijdje terug overleden). Maar helaas liep dit spaak. Volgend jaar dan maar in Tilburg, als daar de WUSV plaatsvindt.

8 jaar geleden

8 jaar geleden

marco raptor meets breeder jana stribrneho kamene

Raptor met zijn fokker Jana en haar dochter Jana

Jana met Raptor en Raptor Jr.

Jana met Raptor en Raptor Jr.

marco raptor meets breeder jana stribrneho kamene

Dochter Jana speelt met Raptor en zijn balletje

Tot slot nog een foto van Raptor en Raptor Jr.

Tot slot nog een foto van Raptor en Raptor Jr.