28-01-2019: weer regen

Eindelijk mocht Luchie weer eens op pad met haar zoontje Rebel…maar helaas…veel en mooie foto’s maken was weer onmogelijk…alleen maar regen, regen en nog eens regen! Ondanks de regen vermaakten moeder en zoon zich weer prima met elkaar.

21-01-2019: boswandeling in winterse sferen

Sirrush mocht vandaag weer even de hort op met haar zoon The Feyenoord Champions JeePee. Moeder en zoon kunnen het goed met elkaar vinden…maar toch heeft JeePee af en toe een opvoedkundig lesje van zijn moeder nodig. En nu JeePee wat ouder wordt, wordt het ook makkelijker om poseerfoto’s te maken. Dus vandaag werd er niet alleen gewandeld, maar ook, u raadt het al, geposeerd voor de camera!

JeePee toont respect voor zijn mama
Prachtige zoon, die JeePee
Sirrush moest natuurlijk een treedje hoger zitten
Nu zijn de rollen omgedraaid
Verliefd op JeePee
En natuurlijk zijn we verliefd op ons meissie, die langzaamaan haar vacht weer terug begint te krijgen
Een beetje sneeuw erbij maakt het plaatje nog mooier
Natuurlijk was er ook tijd om te dollen
en tikkertje te doen…en tja…dan gaat Sirrush natuurlijk wel voorop

11-07-2018: Een beetje verlaat verjaardagsfeestje voor moeder en zoon

Anderhalve maand geleden alweer was Nasho Ghin-Hawk, zoon van Ghinjo en Hawkeye, jarig. Maar, nog altijd moest hij zijn verjaardagsfeestje met zijn mama vieren, het was wachten op het moment dat beide vrouwtjes er eindelijk eens tijd voor hadden.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. En ja hoor…er werd weer gezwommen. Het is misschien wel saai, weer zwemfoto’s, maar de Stars doen met dit weer toch eigenlijk niks liever. En het is nog goed voor ze ook, zeker voor de wat ouder wordende Stars, zoals Ghinjo (we hopen dat ze over een dikke maand 11 jaar mag worden).  En zeg eens eerlijk…zien natte Stars er niet nog mooier uit dan wanneer ze droog zijn?

Geniet mee van wat foto’s van mama Ghinjo met haar zoontje Nasho Ghin-Hawk.

 

 

10-05-2018: Sirrush gaat zwemmen met zoon JeePee

The Feyenoord Champions JeePee, alweer 8 maanden oud, is inmiddels al uitgegroeid tot een mooie beer, die natuurlijk, net zoals zijn mama, verzot is op zwemmen. Gisteren bouwden ze er samen een klein feestje van…daar aan de zwemplas. Tussen het zwemmen door werd er nog even gesocialiseerd in Bourtange, alwaar moeder en zoon zich voorbeeldig gedragen hebben op een terrasje. Als beloning mochten ze nog een keertje zwemmen.