29-12-2018: Uzi-Daya en The Feyenoord-Champions Keessie-Anisa, Dibba-Devil én Ursa-Shingo

Joehoe, ik, Sirrush, mag alleen met de baas mee ! Maar wat zal hij gaan doen dan ? De autorit duurt wel lang (volgens de baas 2½ uur), maar als ik uit de auto mag zie ik daar zo maar 2 kindjes van mij ! En die 2 zijn Uzi-Daya en The Feyenoord Champions Keessie-Anisa (wat een mondvol trouwens zeg….) en we waren blij elkaar weer te zien ! We hebben een leuke kleine wandeling gemaakt en ik heb nog wat andere honden gezien, mooi uitje dus voor mij. Daarna zijn we bij Daya en Anisa nog een tijdje in hun huis geweest, de baas kreeg lekkers te eten en hoe zielig ik ook keek, ik kreeg helaas niets.

’s Middags gingen we naar Ted, een muziekvriend van de baas, helaas heeft hij geen hond, maar dat maakte de baas niet uit, hij was allang blij, dat hij 1 van zijn oude muziekvrienden weer eens sprak.

Daarna door naar “opa en oma”,  daar heb ik lekker gewandeld met de baas en ben ik verwend met pensstaafjes.

De volgende ochtend heb ik kennis gemaakt met een hele imposante reu van al bijna 12½ jaar oud die ook nog eens familie van mij is, want Dibba-Devil is een zoon van mijn oma Shinji. Devil was erg lief voor mij en we hebben samen lekker gewandeld. Ik merkte wel dat de baas heel erg blij was de baasjes van Devil na lange tijd weer gezien te hebben.

En vanmiddag mocht ik ook nog op bezoek bij Ursa, mijn zwarte dochter. Nou, daar heb ik een pret mee gehad, samen hebben we het park en het huis van de baas van Ursa flink onveilig gemaakt.

Maar, ik ben wel heel erg moe geworden van al deze geweldige uitjes en ik zeg welterusten !

Namens de baas : Kim & Henjo & Sander & Jeroen, Ted & Wil, opa en oma, Connie & Michael, Ynte, heel erg dank voor jullie gastvrijheid !! Wij hebben allebei 2 fantastische dagen gehad !

Allemaal in galop
Eén keer raden wie Sirrush is
Er zijn nog veel meer hondjes in het park
Bij opa en oma
Apport
Mooie Devil
Ga jij maar eens even liggen druktemaker
Wie zet jij nu op de foto dan?
Samen kluiven

08-12-2018: Op bezoek bij Ushi-Nali en Nolcha Ghin-Hawk

en natuurlijk bij hun baasje Tina. Sirrush mocht natuurlijk weer mee en als verrassing voor Tina namen we ook Raptor mee. Ushi was overduidelijk blij haar mama weer te zien. Wel was ze soms wat opdringerig naar haar mama, maar daar wist mama Sirrush wel raad mee. Helaas was het erg somber en grijs weer, dus echt mooie foto’s hebben we niet kunnen maken.

En daar is mama
Ushi daagt haar overopa uit
En Ushi daagt ook haar moeder uit

Raptor is gesprek met Tina
Mooi familieportret

 

25-11-2018: Op bezoek bij Ulix-Ursas, oftewel Uli

Het is alweer bijna twee weken geleden dat alle Uglies uitvlogen, hoogste tijd dus om te gaan beginnen met de bezoekjes aan de Uglies.

Uli had de eer om zijn moeder als eerste te mogen ontvangen. Uli ging helemaal uit zijn nog kleine dakkie toen hij zijn mama Sirrush weer zag, maar ook toen hij ons zag.

 

06-01-2018: Op bezoek bij Keessie-Anisa en Henkie

Van de zes The FC’s hadden we er al vijf bezocht…nu mocht Sirrush op bezoek bij het zesde The FC-tje, haar dochter Keessie-Anisa. In een druk bezocht park zag Anisa haar moeder na iets meer als twee maanden weer terug. Er was direct bij zowel Anisa als bij Sirrush herkenning. Maar…Sirrush maakte Anisa wel gelijk duidelijk respect te tonen voor haar moeder. We maakten een korte wandeling, waarin we voor ons doen ontzettend veel honden tegen kwamen. Sirrush en Anisa reageerden beiden heel vrij en open op alle honden, al hield Sirrush haar dochter wel goed in de gaten. Thuis bij Anisa zorgde Sirrush nog voor een klein beetje opvoeding…tja…Keessie, zoals ze bij ons heette, was in het nest al de “pittigste” dame…dus niet zo gek dat Sirrush de opvoeding ook nu weer serieus nam. Maar, wat een geweldig vrolijke en open pup is die Anisa! Om trots op te zijn…en dat zijn we!

Toen Anisa inmiddels erg moe was geworden van alle indrukken, vertrok Sirrush weer, om even later weer met een andere Star aan de wandel te mogen: Henkie (zoon van Ayreon en Lupus). Ook Draco, een half jaar oude DH ging mee. We weten natuurlijk dat Sirrush vriendjes wil zijn met iedereen…nou…ze heeft er weer twee dikke vrienden bij!

 

 

23-12-2017: Op bezoek bij Ricky-Sobat en Indra-Inca

Zo vlak voor Kerst mocht Sirrush op bezoek bij haar dochter Sobat. En speciaal voor Inca, het grote maatje van Sobat, hadden we Raptor ook mee genomen, Raptor is tenslotte de papa van Inca….en de overopa van Sobat. Sirrush en Sobat herkenden elkaar nog goed, voor Sobat was het tijdens de wandeling soms moeilijk kiezen…moest ze bij haar mama blijven…of toch naar haar maatje Inca gaan ?

 

04-12-2017: Op bezoek bij The FC’s Tonny-Fenne, Dirk en Vanni

Zaterdagochtend vroeg gaat er wat speciaals gebeuren, ik, Sirrush,  merk dat aan wat de baasjes aan het doen zijn, want de auto wordt de oprit opgereden en er wordt van alles in de bus gedaan, dus goed in de gaten houden die 2. Even later krijg ik een halsband om en mag ik met baas mee, dat kon wel eens een flinke reis gaan worden, even geduld hebben voordat er hopelijk actie komt.

Na bijna 3 uur stopt de baas, word ik uit de bus gehaald en wat ik dan toch meemaak : krijg ik zomaar 1 van mijn kinderen te zien, Tonny-Fenne ! Fenne is duidelijk erg blij mij te zien en ikzelf vind het ook geweldig, we gaan samen lekker struinen door de tuin van de baasjes van Fenne. Even later krijg ik ook nog een halfbroer van mij te zien, Sam. Sam is nogal wild en heeft snode plannen, maar eigenlijk vind ik elke hond wel leuk, ik daag hem uit, hij weet daar even geen raad mee, maar kort daarna sjezen wij samen door de tuin, dat vind ik altijd zo leuk. Daarna heb ik ook nog met mijn halfbroer op de paardenwei achter een bal aan gerausd, dat was dus een heel erg mooi uitje.

Maar, er bleek nog veel meer voor mij in petto te zijn, want nadat de baas door de baasjes van Fenne en Sam verwend was met een heerlijk broodje, werd ik in de bus gedaan en reden we weg naar…..

Na korte tijd mocht ik een andere tuin en kwam ik alweer een kind tegen, nu was het den Dirk ! Ook Dirk was erg blij met mijn komst en we hebben gestruind en gespeeld in de tuin van Dirk. Daarna hebben we ook nog een korte wandeling gemaakt en toen was de actie buiten voor vandaag voorbij merkte ik wel. Mijn baas en de baasjes van Dirk zetten zich in zetels en zo te ruiken kwam er o.a. kersenbier op tafel en later op de avond hoorde ik dat ze gingen pankloten (raar woord voor iets wat met vlees en vis te maken had, maar het rook wel erg lekker). Ik heb mij ook binnen heel goed met mijn zoon vermaakt, we hebben heel wat gespeeld. ‘s Nachts heb ik geslapen als een os, ik was toch moe.

De volgende dag gingen we naar een ander huis en na wat spelen met Dirk, werd ik zomaar in allerlei hele oude legervoertuigen gezet samen met Dirk, ik vond het wel best, regelmatig kwam er een brokje als beloning.

Maar het feest duurde daar niet lang, want ik hoorde de baas zeggen dat ze door moesten naar weer een ander adres. Dat andere adres was van een hond die Egun heet; ik moest even in de auto wachten, kon ik mooi even een tukkie doen van al die vermoeienissen.

Ik was nog lang niet uitgerust, of ik ging met de baas naar weer een ander adres en daar ging ik eerst wandelen met weer een kind, nu was het Vanni, zij was ook heel blij haar moeder weer te zien. We gingen wandelen met 2 vriendjes van Vanni, Nita en Yoica, ik vond het best, ik kon weer lekker snuffelen en een paar lekkere beekjes in, kou heb ik nooit van gehoord. Bij Claudia en Patrick, de baasjes van Vanni, werd de baas ook weer verwend met broodjes.

Daarna was het feest echt voorbij en ging ik met de baas naar huis. Toen ik thuis kwam, was ik total-loss en ben direct gaan slapen.

Mijn baas wil alle bezochte baasjes heel erg bedanken voor de ontvangst en verzorging. Hij en ik hebben een superrrrrrweekend beleefd !

Mijn baasje heeft dit weekend veel foto’s en filmpjes van mij gemaakt…en, hij heeft er zelfs een filmpje van online gezet. Wilt u dit zien? Klik dan op de foto hier onder.

 

 

27-11-2017: Op bezoek bij The FC’s JeePee

JeePee was de eerste van The FC’s die we met een bezoekje hebben vereerd. Natuurlijk was mama Sirrush ook mee, maar speciaal voor JeePee hadden we ook zijn grote vriend Sabbat mee genomen. Sirrush en JeePee hebben elkaar nog geen twee weken geleden ontmoet, dus zij zouden elkaar nog wel herkennen. Maar, we waren wel erg benieuwd of JeePee en Sabbat elkaar nog zouden herkennen…en, of Sabbat weer zoveel met JeePee wilde spelen. Nou, herkenning was er zeker…en gespeeld werd er ook weer volop!