Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 16 december 2018

Scroll to top

Top

Moeder en zoon

11-07-2018: Een beetje verlaat verjaardagsfeestje voor moeder en zoon

Anderhalve maand geleden alweer was Nasho Ghin-Hawk, zoon van Ghinjo en Hawkeye, jarig. Maar, nog altijd moest hij zijn verjaardagsfeestje met zijn mama vieren, het was wachten op het moment dat beide vrouwtjes er eindelijk eens tijd voor hadden.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. En ja hoor…er werd weer gezwommen. Het is misschien wel saai, weer zwemfoto’s, maar de Stars doen met dit weer toch eigenlijk niks liever. En het is nog goed voor ze ook, zeker voor de wat ouder wordende Stars, zoals Ghinjo (we hopen dat ze over een dikke maand 11 jaar mag worden).  En zeg eens eerlijk…zien natte Stars er niet nog mooier uit dan wanneer ze droog zijn?

Geniet mee van wat foto’s van mama Ghinjo met haar zoontje Nasho Ghin-Hawk.

 

 

10-05-2018: Sirrush gaat zwemmen met zoon JeePee

The Feyenoord Champions JeePee, alweer 8 maanden oud, is inmiddels al uitgegroeid tot een mooie beer, die natuurlijk, net zoals zijn mama, verzot is op zwemmen. Gisteren bouwden ze er samen een klein feestje van…daar aan de zwemplas. Tussen het zwemmen door werd er nog even gesocialiseerd in Bourtange, alwaar moeder en zoon zich voorbeeldig gedragen hebben op een terrasje. Als beloning mochten ze nog een keertje zwemmen.