20-04-2018: om maar ff met de woorden van één van onze favoriete cabaretiers (Bert Visscher) te spreken: Hij wordt vanzelf moe

 

En vanavond hebben we er hier eentje die echt moe is, moe van vandaag. En diegene is Sabbat!

Het begon al vanochtend: eerst op stap met mama Ghinjo en zus Sirrush. Daarna door naar Dierenspeciaalzaak de Graankorrel in Oude Pekela voor een detectiezoeksessie, samen met zus Sirrush, Honcho-Ninja en Novie. Het was voor de eerste keer dat er een detectiezoeksessie plaats vond bij de Graankorrel, dus voor de Stars een compleet nieuwe zoekomgeving. Er werd gezocht tussen de hondenspeeltjes, benches, kussens, kluiven, kattenpalen, katten- en paardenvoer en op de hengelsportafdeling. Sabbat mocht daar ook nog op de foto met de zoon van vrienden van ons die bij de Graankorrel werkt.

Na de detectiezoeksessie werden ook de andere Stars in de auto ingeladen om met zijn allen even lekker te gaan zwemmen.

Eenmaal weer thuis kreeg Sabbat maar eventjes de tijd om uit te rusten, want er moest ook nog getraind gaan worden bij DierReflectie. Omdat Sabbat vorige week geslaagd was voor Level-1 waren er vandaag een paar nieuwe uitdagingen voor hem: binnen een oefening met koffers en buiten een oefening met kratten. Maar, Sabbat was nog niet moe en ging er vol voor! Bij thuiskomst leek Sabbat nog altijd vol energie te zitten. En omdat de andere Stars weer wat uitgerust waren van het zwemuitje, mochten ze nog even met elkaar dollen. En nu, het is inmiddels half tien geworden, geeft Sabbat zich gewonnen en ligt hij heerlijk languit op zijn zij op de bank te slapen. Wat een genot…een hond die zo tevreden (zowel geestelijk als lichamelijk) moe is!