20-03-2017: Het 9e verjaardagsfeestje voor de H-Stars, zonen en dochters van Ayreon en Lupus, werd gisteren gehouden bij (alweer) Neuswerk voor Honden!

 

Zo bijzonder…elk jaar nog hebben we gezamenlijk de verjaardagen gevierd van onze H-Stars, onze Hyper H-tjes! Gisteren was dan het 9e verjaardagsfeestje voor de ruim een maand geleden 9 jaar geworden Henkie, Hjalmar, Haldor-Aram, Hylco en Honcho-Ninja. En nog bijzonderder was, de bijna 13 jaar oude mama Ayreon was gewoon van de partij en vierde net zo hard mee!

(Of ‘t aan de naam ligt ?): Conny, baasje van Ninja, had natuurlijk ook weer de organisatie van deze dag op zich genomen…en Connie, baasje van Hjalmar, had voor heerlijke taart gezorgd. Dames…DANK !

Mario van Neuswerk voor Honden had voor ook dit verjaardagsfeestje een leuke dag voor ons in gedachten, waarbij de Hyper-H-tjes weer flink aan het werk gezet zouden gaan worden en de baasjes weer veel zouden leren. Maar, de baasjes zouden niet alleen veel leren…ze zouden ook nu weer een geweldige dag hebben…samen met de Hyper H-tjes!

Geniet mee van de foto’s van de flink zoekende Hyper-H-tjes…die helemaal niet zo Hyper zijn…soms…

 

Conny, bedankt voor het maken van de foto’s van de zoekende Ayreon!

Op de site van Ninja staan nog meer leuke foto’s, klik hier.