12-06-2018: Belgisch weekend

Het is een jaarlijkse traditie: bezoek krijgen van de in België woonachtige Raptor Junior, zoon van onze Luchie.

Afgelopen weekend was het weer zover: vrijdags arriveerden Raptor Junior en zijn baasjes Jan en Carina, samen met Raptor Jr. zijn nieuwe maatje Caro, een bijna 1 jaar oude schone duitse herder dame.
Het weekend begon voor de baasjes dus al gelijk goed…gezellig uit eten!
De volgende ochtend gingen we, natuurlijk, zwemmen! Mama Luchie mocht natuurlijk ook mee, net zoals Sirrush.
‘s Middags vertrokken we naar onze hondenclub in Duitsland. Zondag stond er nl. een IPO-examen gepland, en ook Raptor Junior zou daar aan deelnemen. Maar, eenmaal aangekomen op onze hondenclub zagen we dat onze voorzitter niet echt blij was. Wat bleek…de keurmeester die het examen zondag zou keuren, had vanwege familieomstandigheden zich moeten afmelden voor het examen. En zo kort van te voren was er ook niet zo snel een nieuwe keurmeester gevonden. Dus…het examen zondag zou niet door gaan! Erg jammer natuurlijk, maar ja, dit soort dingen kunnen gebeuren. Maar, we zorgden er met elkaar voor dat we er een mooie training van maakten, ondanks dat alle examenstress dus van het ene op het andere moment weg was. Jan, baasje van Raptor Junior, zetten wij zelf nog even extra aan het werk, hij mocht nl. het pakwerkprogramma met zowel Luchie als Sabbat lopen. En wat was dat mooi om te zien. Zowel Luchie als Sabbat volgden braaf de commando’s van Jan op!
Omdat onze vereniging natuurlijk wel al alles had voorbereid voor het examen, hadden we zondag nog een gezellige dag op onze vereniging, welke begon met speuren, daarna koffie drinken met broodjes, wat appèl lopen, wat pakwerk doen en aansluitend de bekende Duitse bbq! De dag werd afgesloten met nog een heerlijk ontspannen zwemuitje voor alle Stars en voor de baasjes met een heerlijk diner.
Maandagochtend mocht Luchie nog twee uur op stap met haar zoon Raptor Junior. En omdat het fototoestel de afgelopen dagen alweer flink werk had verricht, mocht het op deze ochtend thuis blijven. Maar, er zijn dus genoeg foto’s gemaakt weer, een kleine selectie ervan vindt u terug in een kort filmpje.

Klik op onderstaande foto van moeder en zoon om naar het filmpje te gaan.